Om Laserteknik

Franchisekæde - ring på 2051 6003 og hør om dine muligheder for at blive selvstændig

Vores laser er udstyret med den nyeste tyske teknologi

Hvad er laserterapi og hvordan virker det?

Lasere og lyskilder bruger princippet om selektiv photothermolyse for at fjerne hår og dets potentielle genvækst, uden at skade den omgivende hud. Under laserbehandling af hår, passerer lyset gennem huden og absorberes af melaninet i hårstangen. Denne absorption hæver hårfollikellens temperatur og ødelægger de celler, der er ansvarlige for genvækst. Attributterne af lyset (bølgelængde, pulsvarighed og effekt) vælges for at sikre skade på disse celler, men ikke til resten af huden. Vores laser bruger 3 forskellige frekvenser for netop at ramme de forskellige typer af hår typer – på forskellige områder i hårsækken.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Hår vokser i cyklusser og laser kan behandle hår i “anagen” eller aktiv vækststadiet. Da det enkelte hår skal være i det passende anagene-stadie, er mindst 8 effektive behandlinger nødvendige, for at deaktivere de fleste follikler i et givet område. Der er personer der kræver færre behandlinger, ligesom der vil være personer der kræver op til 10 behandlinger for et tilfredsstillende resultat.

Der kan desuden være behov for flere behandlinger i ansigtet, samt for personer med hormonelle tilstande og dem, der har anvendt voks i mange år eller fået IPL-behandlinger tidligere (begge påvirker follikellens sundhed og vækstcyklus).

Alt efter område på kroppen, kan vi have op til 800 hårsække pr. cm2, så det er en proces at få en permanent hårfjerning.

Hårvæksten vil falde gennem hele laser behandlingsforløbet, da der bliver mindre blodgennemstrømning og næring til hårstederne. Væksten kan sænkes til måneder eller endog år før nye hår opstår. Derfor anbefales vedligeholdelse efter det indledende forløb 1 til 2 gange årligt. Vi gør opmærksom på, at alle behandlingsresultater er individuelle.

Uge 1: Efter en kort konsultation kan man starte med laserbehandling – husk at der skal barberes på de ønskede steder ca. 48 timer før aftalen.

Uge 2: Efter 7 dage vil man kunne teste behandlingen med en pincet, hårene vil let slippe hårsækken.

Uge 3: Imens “gamle” laserbehandlede hår falder af i bad etc. så er nye hår på vej og klar til laserbehandling.

Uge 4: Ny laserbehandling igangsættes efter ca. 4 uger, regn med ca. 8-10 behandlinger.